Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Sako A7 RoughTech Range

vater Публикувана от vater | 14.02.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Sako A7 RoughTech Range

Sako A7, притежава уникални характеристики, които не са на разположение във всички останали пушки Sako или Tikka.

Затворният механизъм е от висококачествена неръждаема стомана. Цевната кутия е с монтирана Weaver база за  монтаж на оптически прицели. Болтовия затвор е с три упора за заключване и лост за зареждане под ъгъл от 70 градуса за бърза и удобна работа. Цевта е студенокована, флутирана от неръждаема стомана и може да бъде с или без резба за компенсатор или супресор. Полимерния пълнител  със стоманени вложки, позволява зареждане на оръжието и от горе.

Серията Roughtech, е създадена да устои на най-тежки натоварвания и използване във всякакви метеорологични условия. Приклада и полуложата  са изработени от устойчив високотехнологичен полимер с изцяло грапава повърхност за сигурно боравене при всякакви условия и ефектна двуцветна окраска тип-паяжина. За да устои и на най-тежки натоварвания приклада е с вграден алуминиев бединг и снабден с модерен високоенергиен задтилък за абсорбиране на отката с два дистанционни спейсъра включени в комплекта.

Полуложата е по-широка, което предоставя повече стабилност при стрелба без двунога, като има възможност за поставяне на двунога и ремък едновременно. Дължината на цевта във всички калибри е 660 милиметра. Полимерен едноредов пълнител с капацитет във всички калибри 3+1 патрона.

Абонамент за бюлетин