Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Sako Quad прецизност и надеждност от стрелбището до ловното поле

Sako Quad прецизност и надеждност от стрелбището до ловното поле

vater Публикувана от vater | 25.05.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Sako Quad прецизност и надеждност от стрелбището до ловното поле

Произведени със същото внимание към детайли и качество като останалите модели на Sako и дизайн наподобяващ този на добре познатия модел 75, малокалибрените модели Quad са също толкова точни и надеждни както и останалите модели на производителя.

Цевите на Sako Quad са свободно плаващи и студено ковани. Има и тежки цеви, които позволяват по-добра точност и по-бавно загряване при повече стрелба. Най-интересното при този модел е бързата и лесна смяна на цевта, което позволява избор на идеалният калибър според целта.

Цевите са с дължина 560 милиметра и могат да бъдат в калибри .22 LR със стъпка на нарезите 16,5", .22 WMR със стъпка на нарезите 16", .17 HMR със стъпка на нарезите 9" или .17 Mach2 със стъпка на нарезите 9". Разбира се от производителя позволяват избор на цеви с или без мерни прибори, както и резба за супресор 1/2"-20 UNF.

Цевните кутии на моделите са снабдени с 11 мм. лястовича опашка за поставяне на допълнителни мерни прибори. Прикладите могат да бъдат произведени от висок клас орехово дърво с набузник тип Monte Carlo или полимерни с или без Monte Carlo набузник и гумен задтилък, който може да се удължава посредством спейсъри.

Предпазителя е двойно действащ и заключва едновременно спусъка и бойната игла, като позволява карабината да бъде зареждана и разреждана с включен предпазител. Пълнителите на моделите Quad са 5 зарядни и метални за всички калибри. Прецизен спусък, регулируем от 1 до 2 килограма.

Поробности тукhttps://bit.ly/QuadHunterPro и https://bit.ly/QuadSynthetic

Абонамент за бюлетин