Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » SAKO празнува 100-годишнина с виртуален шоурум, документален филм и химн

SAKO празнува 100-годишнина с виртуален шоурум, документален филм и химн

vater Публикувана от vater | 02.04.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

SAKO празнува 100-годишнина с виртуален шоурум, документален филм и химн

Sako - една от най-престижните марки пушки и патрони - празнува своята 100-годишнина на 1 април 2021 г.

За период от 100 години компанията се разраства като се фокусира върху интернационализацията, високите постижения на своите продукти, уважението към собствените си майстори, персонал и предлагането на иновативни решения за нуждите на своите клиенти.

Празненствата се провеждат във виртуалния шоурум

Ново виртуално пространство, наречено Sako Virtual Showroom, ще бъде арена на тържествата по случай юбилея. Шоурумът стартира за годишнината с интригуващ похват - той е създаден по модела на силно защитената централа на Sako в Рийхимяки, Финландия. Във виртуалния шоурум на Sako зрителят може да изпита ексклузивно мултимедийно съдържание, което не се предлага никъде другаде, като изложба на най-обичаните легендарни модели Sako и Tikka от историята и видео обиколка във фабриката за пушки и фабриката за патрони.

Разгледайте шоурума тук: https://showroom.sako.fi/

Световната премиера на документалния филм Sako 100 с премиера в шоурума

Премиерата на документалния филм Sako 100 ще бъде показана във виртуалния шоурум на Sako. Пълнометражният филм разказва нашата история от началото на 1921 г., отвеждайки ни в приключение в историческите събития, които са засегнали съдбата на Сако по пътя към световноизвестен производител на пушки и патрони.

Издаден химн на Sako 100 години

Sako 100 Years - песен на химна, композирана от Antti Martikainen, ще бъде чута за първи път в деня на годишнината. Музиката на оркестъра се изпълнява от унгарския оркестър Budapest Scoring, който преди това е изпълнявал композиции на Ennio Morricone и Jerry Goldsmith, както и музика, композирана за филми като Rambo и Lionheart.

Слушайте химна тук: https://youtu.be/d-DzLCni0l4

Поглед към бъдещето

Сако гледа към бъдещето с повече увереност от всякога. „С гордост продължаваме да развиваме уменията и ноу-хауто за производство на пушки и патрони и зачитаме околната природа, докато се придвижваме към следващите 100 години.“ Екипът на Сако.

Абонамент за бюлетин