Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Sako 90 - Прероден за да подобри сетивата ви!

Sako 90 - Прероден за да подобри сетивата ви!

vater Публикувана от vater | 19.05.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Sako 90 - Прероден за да подобри сетивата ви!

Новите Sako 90 вече и в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси. Подобренията в новият модел включват ударно-спускателен механизъм с много малки толеранси между частите, което придава прецизност на неговата работа за точна стрелба. Освен това има 5 степени за регулиране на теглото без да е нужно разглабяне, само с помощта на ключ торкс.

Контакта между затвора и рисийвъра е намален до минимум за гладка работа и прецизни последователни изстрели. Оптимизиран според калибъра рисийвър с плосък бединг и подсилен дизайн.

Сигурното изхвърляне на гилзата е осигурено от ежектор с двойно бутало както при моделите Sako TRG. Възможно е зареждане на пълнителя през отвора за изхвърляне на гилзите.

Подновени ергономика на прикладите и по-сигурни покрития на металните части. Предпазителя заключва спусъка, бойната игла и лоста за затвора. Sako 90 са снабдени и с бутон до предпазителя, който позволява отключване на затвора при задействан предпазител.

Повече за всички нови модели на Sako 90 можете да научите в магазините на ВИП Оръжейни комплекси и GunsBG

Абонамент за бюлетин