Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Сдружения с въпрос до председателя на НЛРС Васил Василев

Сдружения с въпрос до председателя на НЛРС Васил Василев

vater Публикувана от vater | 19.02.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Сдружения с въпрос до председателя на НЛРС Васил Василев

Изпратено на редакционния имейл на БГ ЛОВ:

ПИТАНЕ

Към председателя на Ловно-рибарския съюз Васил Василев

ГОСПОДИН ВАСИЛЕВ,

Ще отправим принципен въпрос към вас. Защо след толкова време назначавате лицето Ради Радев за изпълнение на организационни въпроси и връзка с членската маса?

Ние можем да предположим защо!

Мислите ли, че не разбираме, че всичко това се прави във връзка с избора на председател на НЛРС-СЛРБ?

Години наред това лице си играеше като котка с мишка при всеки избор на председател. Факир е в това отношение, няма равен на себе си. Вие и кликата около вас ясно разбирате, че е нужен човек, който да върши черната работа. Уцелихте десятката.

Но Ви умоляваме, не ни пращайте някои писма във вид на заповеди, защото ние си имаме Управителни съвети и Общи събрания, които решават какво ще правим. Но такава е вашата практика, на вас и предишни ваши предшественици, от години наред. Разбрахме замисъла на това назначение.

Остава хората сами да преценят дали сте достоен за председател на НЛРС или не. От четири години този господин е в пенсия. Нима от антуража ви в съюза нямаше по-достоен човек. Желаем ви и за в бъдеще така да продължавате.

От несъгласни с действията на председателя ловни сдружения.

п.п. Публикувано без редакторска намеса.

Директор на еленовото стопанство на НЛРС-СЛРБ краде моторница на полицай?

Абонамент за бюлетин