Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » СИДП избра своите стрелци за състезанието по стрелба в Пловдив

СИДП избра своите стрелци за състезанието по стрелба в Пловдив

vater Публикувана от vater | 22.03.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

СИДП избра своите стрелци за състезанието по стрелба с гладкоцевно оръжие в Пловдив

Вече са ясни състезателите по стрелба с гладкоцевно оръжие от СИДП, които ще представят предприятието на състезанието в Пловдив. След две тренировъчни серии тази сутрин се проведе същинския изпит, като с най-добри резултати са Николай Тодоров от ДЛС-Черни Лом, Николай Петров от ДГС-Цонево, Асен Христов от ДГС-Провадия и Злати Димитров от ДГС-Добрич.

Колегите се представиха отлично, бяха много мотивирани и резултатите на всички са почти изравнени. За тези, които влязоха в отбора е ясно, че ще трябва да покажат най-доброто от себе си, за да задържим купата и златните медали в СИДП, коментира ловният експерт на предприятието инж. Тервел Стефанов.

Националното състезание по стрелба с гладкоцевно оръжие ще се проведе на 30 март. То е неотменна част от програмата на изложението „Природа, лов, риболов 2019“ в Пловдив.

Абонамент за бюлетин