Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Синхрон между технология и класика в Beretta А400 Explorer Action

Синхрон между технология и класика в Beretta А400 Explorer Action

vater Публикувана от vater | 13.07.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Синхрон между технология и класика в Beretta А400 Explorer Action

Атрактивен и иновативен полуавтомат на италианската фирма Beretta, модел А400 Explorer Action в калибър 12/76 и дължина на цевта 71 см.

Полуложата и приклада са произведени от висок клас орехово дърво, като на полуложата и приклада са изработени стилни накадки, които предоставят на стрелеца нужните удобство и сигурност.

Полуавтоматът е снабден и с иновативна система за преброяване на изстрелите, и не само, наречена "Gun-Pod", прецизен спусък, система за абсорбация на отката "Kick-off", интуитивно разположен предпазител, уголемена спускова скоба, уголемен бутон за спускане на затвора, бърза и иновативна газова операционна система, възможност за монтаж на допълнителни мерни прибори, вентилирана мерна линия с фибро-оптична нишка, мобилни шокове за контрол на съчмения сноп и възможност за монтаж на ремък.

Надежден, бърз и иновативен полуавтомат, подходящ за лов на едър и пернат европейски дивеч във всякави местности.

Подробности четете тук: https://bit.ly/A400Action

Четете още:

Олекотената надцевка от Beretta

Ултра точност с CZ 455 Ultramatch

За изключителна прецизност при лов Jaeger 10 Varmint от Haenel

Абонамент за бюлетин