Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Стартира 24-тия детски националния конкурс „Природата - моето вдъхновение“

Стартира 24-тия детски националния конкурс „Природата - моето вдъхновение“

vater Публикувана от vater | 22.03.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Стартира 24-тия детски националния конкурс „Природата - моето вдъхновение“

Дирекцията на природен парк „Шуменско плато“ обявява традиционния Национален конкурс „Природата - моето вдъхновение“. Надпреварата се организира ежегодно от 1995 година и стимулира детското творчество.

Участниците трябва да са на възраст от I до VII клас. Те могат да представят рисунка, пано, колаж, а също и разказ, стихотворение или мултимедийна презентация. Няма ограничения в използваните техники и формати. Изискването към приложните творби е да са изработени от природни материали. На всяка творба трябва да са обозначени: трите имена на участника, клас, училище, адрес и телефон за връзка.

Срокът за предаване на творбите е 25 април 2019 г. в дирекцията на природен парк „Шуменско плато“ на адрес гр. Шумен, Лесопарк „Кьошкове“, П.К.160.

Жури ще оцени детското творчество, а победителите ще бъдат обявени през месец май.

През миналата година в конкурса участваха над 220 индивидуални и колективни творби.

Абонамент за бюлетин