Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Super Magnum намаления -15% във Вип Оръжейни Комплекси

Super Magnum намаления -15% във Вип Оръжейни Комплекси

vater Публикувана от vater | 11.01.2022
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Super Magnum намаления -15% във Вип Оръжейни Комплекси

Само до 31.01.2022 г. всички гладкоцевни оръжия в калибър 12/89 и всички карабини в калибри .17 HMR и .22 WMR намалени на -15%.

Вземете Benelli Super Black Eagle 3 с Comfortech 3 система за намаляване на отката и Inertia Driven инерционния затвор добре познат със своята безотказност и лесна поддръжка.

Грабнете супер леката Tikka T1x UPR .17 HMR снабдена с регулируеми набузник и задтилък.

В намаленията влизат също и оръжия на марки като Beretta, Sako, CZ, Stoeger, Ruger, Tikka и Benelli.

Възползвайте се от промоционалните цени само до 31.01.2022 г.

Можете да закупите оръжие през промоционалния период, дори и без разрешително! При закупуване ще ви се издаде авансова фактура, с която можете да вземете оръжието от магазина след като ви бъде издадено разрешително.

Намаленията можете да откриете в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси - София, Пловдив, Варна и Бургас, и на нашия сайт https://guns.bg

Абонамент за бюлетин