Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Супер комплект за лов на гонка от Benelli и Kahles на -15% промоция

Супер комплект за лов на гонка от Benelli и Kahles на -15% промоция

vater Публикувана от vater | 10.10.2022
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Супер комплект за лов на гонка от Benelli и Kahles на -15% промоция

Търсите лек и удобен комплект са лов на гонка, но предпочитате оптика пред бързомер? Benelli Endurance BE.S.T .30-06 и Kahles HELIA 1,6-8x42i +BDCса повече от готови да отговорят на вашите нужди и то на по- ниска цена, в комплект,до 31.10.2022 г.

Benelli Endurance BE.S.T.работи с безотказната Argo E газова система на Benelli. Студено кована, криогенно обработена и свободно плаваща цев в калибър .30-06 с дължина 510 милиметра. Карабината е снабдена с фиброоптични мерник и мушка. Алуминиева цевна кутия с възможност за поставяне на допълнителни мерни прибори. Ергономичен приклад и полуложа изработени от полимер с AirTouch текстури за сигурен хват. Приклада е снабден с ComforTech системата на Benelli за намаляване на откатната енергия и повдигането на цевта при изстрел. Също така са налични Comfortech набузник и задтилък.

BE.S.T.покритието гарантира максимална устойчивост на корозия и износване. Газовото бутало е снабдено с покритието за повече надеждност и дълготрайност. За безупречно презареждане и работа е покрит и болта защото покритието намалява триенето. За по-добра защита с BE.S.T. са покрити също цевта и цевната кутия.

Освен това от Benelli предоставят 10 години гаранция за механичните части и 25 години гаранция за устойчивост на всички части с BE.S.T. покритието.

Серията HELIA на Kahles е създадена с цел да се фокусира върху наистина важните неща: функционалност, надеждност, лесна работа и естетика. HELIA 1,6-8x42iснабдена с балистичен коректор e идеален избор за лов от чакало или гонка. 4-Dot скала във втора фокална равнина с подсветка и изключително фина точка. Подсветката е със сензор за наклон, което позволява автоматично включване когато оръжието е под ъгъл за стрелба и изключване когато не е.

Лещите са снабдени с комплект покрития за ясно и контрастно изображение. Зрително поле (на 100 м.) от 25,3 м. при увеличение 1,6 и 5,1 м. при ивеличение 8. С дължина 323 милиметра, тегло от 538 гр, и диаметър на тръбата 30 мм. модела е изключително лек и компактен.

Kahles HELIA 1,6-8x42iпасва перфектно върху Benelli Endurance BE.S.T. .30-06. Този комплект можете да откриете в магазините на ВИП Оръжейни комплексис намаление – 15% до 31.10.2022 г.

Четете още:

Прецизен лов със Sig Sauer Cross и Zeiss V8 от ВИП Оръжейни Комплекси

Абонамент за бюлетин