Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Технология и стил в едно - Benelli Lupo BE.S.T. Wood

Технология и стил в едно - Benelli Lupo BE.S.T. Wood

vater Публикувана от vater | 15.11.2022
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Технология и стил в едно - Benelli Lupo BE.S.T. Wood

Benelli Lupo се доказа като невероятна ловна карабина в Европа, Америка и Африка. Въпреки качествата й за не малко ловци стандартният модел, с полимерен приклад, просто не придава същото усещане както при лов с карабина, със стилен дървен приклад. За това Benelli вече предлага и Lupo BE.S.T.Wood.

Студено кована, свободно плаваща и криогенно обработена Benelli Crio цев с резбра за супресор 14х1. Снабдена с противокорозионното покритие Benelli BE.S.T. и точност под 1 МОА, с патрони от различни марки. Приклада и полуложата са изработени от подбрано орехово дървос AirTouch текстура за по- добър хват. Баварски Montecarlo приклад снабден с доказаната система за обиране на откатна енергия Progressive Comfort. В комбинация с Perfect Fitting системата и спейсъри за задтилъка ергономичния приглад позволява невероятна точнност и удобна работа изстрел след изстрел.

Затвора с 3 бойни упора е олекотен и с противокорозионно покритие Benelli BE.S.T, което e с нисък коефициент на триене. Това предоставя бърза, лесна и безотказна работа със затвора. Горният рисйвър е стоманен и с покритие BE.S.T, снабден и с Picatinnyрелси за поставяне на мерни прибори. Долният рисйвър, който е част от алуминиевото шаси, и спусковатаскобаса изработени от анодизиран алуминий, спусъка еедностъпков и регулируем от 9.99 Nдо 20N.Предпазителя е удобно и интуитивно разположен за удобна работа както с дясна така и с лява ръка.

Двуредовият полимерен пълнител се зарежда като едноредов, което в комбинация с уголемения отвор за изхвърляне на гилзи ни предоставя възможност безпроблемно да зареждаме карабината и отгоре. Пълнителя е 5 заряден за калибри , .308 Win. , .30- 06, 8x57 JSи 4 заряден за .300 Win. Mag.

Всички стоманени части на Benelli Lupo са с BE.S.T. покритието, което освен че предпазва стоманата от корозия и придава по- добър вид, прави и почистването по- лесно. Цевите са с дължина 510 мм. за калибър 8x57JS, 560 мм. за .308 Win. и.30-06, и 610 мм. за .300 Win. Mag. Benelli Lupo е болтова карабина с иновативен дизайн и очевидният стил на Benelli, създадена за несравнима производителност и максимално удобство за ловеца. Benelli Lupo има 10 години гаранция, а частите с покритието BE.S.T. имат 25 години гаранция за самото покритие.

Можете да откриете моделите на Benelli Lupo в магазините на ВИП Оръжейни Комплексикактои на GunsBG.

Абонамент за бюлетин