Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Термо Прибори БГ представя най-новите модели термални уреди iRay на българския пазар

Термо Прибори БГ представя най-новите модели термални уреди iRay на българския пазар

vater Публикувана от vater | 10.05.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Термо Прибори БГ представя най-новите модели термални уреди iRay на българския пазар

Ние сме Термо Прибори БГ, предоставяйки ви най-професионалните и достъпни термални устройства за ползване на открито както за ловни така и за охранителни цели!

Ние като представители на InfiRay Outdoor, които са лидери в технологиите и иновациите, предоставяйки ви по-добро изживяване на открито и лесно разпознаване на всяка дистанция.

Въпреки че 17 μm все още е основният поток на детекторите за термално изображение, InfiRay Outdoor разработи сензор с 12 μm технология предоставяйки на всички техни продукти и приложения по-ясни и по-детайлни изображения спрямо останалите производители, на всяко увеличение без размазване и губене на качеството!

Знаем, че независимо дали за естествено наблюдение, лов или спасяване, всички вие очаквате вашите термални прибори да бъдат ваш помощник. Имайки предвид тази цел, ние работихме усилено, за да разработим продукта, който ви позволява да виждате по-ясно, по-далеч,по-добре, по-дълго време!

Ние сме Термо Прибори БГ, вашият надежден експерт за всички видове термални устройства за открито, който ви помага да изследвате и откривате повече!

Представяме ви послените модели на марката iRay.

1. Термален прицел InfiRay Tube TL35 SE

iRay TUBE 35 SE е оборудван с 12um сензор с NETD < 25mK, който е по-лек, с по-ниска консумация на енергия, осигурява перфектно детайлно разпознаване дори при най-трудните метеорологични условия, когато топлинният контраст е нисък.

iRay TUBE 35 SE има тяло, което тежи само 720 g, което е с 28% по-малко в сравнение с нормалния 1 kg термaлен прицел.

Контролерът управлява над 90% функции

Над 90% функции могат да бъдат изпълнени от контролера на TUBE SE, работата е опростена и за да ви осигури повече удобство през нощта.

11ч+ Работно време

Работното време на TUBE SE е до 11 часа, за да продължите да ловувате цяла нощ, така че не е необходимо да вземате захранващия пакет и допълнителни аксесоари за зареждане.

Вграден микрофон

TUBE SE е оборудван с функция MIC, поради което клиентите могат да записват гласа, когато записват.

2. iRay Geni GH50R 

Запознайте се с Най-мощният термо прибор със сензор 640х512 и чувствителност < 35mK.

Ултра къс 22.4см, оборудван с 3 профила с 3 прострелки, и балистична къстам скала. Oбсег на откриване над 2530 м. Благодарение на мощният сензор засича всеки хищник или трофейно животно независимо от метереологичните условия и температури. Лидер в своя клас с висока надежност и точност.

Вграден прецизен лазерен далекомер (LRF)

Вграденият лазерен модул за откриване на обхват (LRF) разполага с обсег от 10-1000 м с точност ± 1 м до 1 км. Интегрираният прецизен лазерен далекомер осигурява точно определяне на обхвата в два режима – еднократно измерване на времето и режим на сканиране. Режимът на сканиране позволява на стрелеца да се адаптира бързо към променящите се разстояния за по-добро разположение на изстрела.

Вграден фото и видео рекордер с 32 Gb памет

iRay GH50R е с вградена  памет от 32 GB, която може да поддържа за съхраняване на видео и снимки. Wi-Fi горещата точка на продукта поддържа едновременна връзка на четири устройства.

3. iRay Affo AL19/25

Mалък, ефективен и мощен супер компактен монокуляр. По-нататъшното развитие на успешния модел IRay E3W продължава. InfiRay представя новия IRay Affo AL19 с висококонтрастен 384x288 VoX сензор способен да улови и най-малкия детайл като рога, зъби на далечни дистанции. В сравнение с предшественика си, IRay AL19 предлага ръчно фокусиране. В същото време е интегриран и OLED екран, който финно показва изображенията с висок контраст и наситени цветове. На тестовете показа по-ярък образ и широк ъгъл на откриване спрямо други марки и модели във високият клас термални уреди.

IRay AL19 от InfiRay е ясен победител в съотношението цена-производителност и няма конкуренция на пазара с  реален обсег до 1300м!

IRay Affo AL19 е идеален като малко и удобно термовизионeн монокуляр, или камера. Новият дизайн се откроява. Новият IRay AFFO AL19 пасва удобно в ръката ви и е с ергономичен дизайн. Благодарение на простата работа, това устройство е винаги готово. Включете - вижте и наблюдавайте - новият IRay Affo AL19 от Infiray убеждава с нов 384 сензор с висока чувствителност. В сравнение с предишната версия на модела IRay E3W, това е оборудвано с повече контраст и в допълнение към дългото време на работа предлага върхов преглед с голям обхват.

Официален дистрибутор за България Термо Прибори БГ - ДиВиТи Солюшънс ЕООД

За повече информация посетете нашият уеб сайт www.termopriboribg.comwww.infiraybg.com или физическите ни магазини в София и страната.

Контакти:

гр. София бул.Братя Бъкстон 65

гр. София, бул. Цар Борис III 137A

Телефон: 0878696670

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин