Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Tikka T3x CTR - Удобство и прецизност!

Tikka T3x CTR - Удобство и прецизност!

vater Публикувана от vater | 15.12.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Tikka T3x CTR - Удобство и прецизност!

Tikka T3x CTR или Compact Tactical Rifle е чудесно решение за тези, които искат малко повече от своята карабина.

За разлика от T3x Lite при моделът CTR цевта е с полутежък профил, цевната кутия е снабдена с Picatinny релса, уголемено топче на лоста за затвора, фиксиран набузник, лоста за освобождаване на пълнителя е двустранен и поставен на спусковата скоба зад пълнитея за повече удобство, а пълнителя е стоманен и 10 заряден. Модулният приклад позволява смяна на ръкохватката и ъгъла за да нагласим оръжието както ни е удобно.

В калибър .308 Win. стъпката на нарезите е 1:11". Цевта е без мерни прибори с дължина 510 милиметра и резба за супресор или компенсатор 5/8-24.

Полимерният приклад и ръкохватка са със силно изразена текстура за по-добър хват и възможност за поставяне на ремък. Затвора е с два бойни упора и противокорозионно покритие Teflon. Спусковата скоба и лоста за освобождаване на пълнителя са алуминиеви.

Поробности и цени: https://guns.bg/tikka-t3x-ctr-308-win

Четете още статии: НАРЕЗНИ ОРЪЖИЯ

Абонамент за бюлетин