Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Точност и надеждност по стандарти НАТО с HK MR308

Точност и надеждност по стандарти НАТО с HK MR308

vater Публикувана от vater | 28.02.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Точност и надеждност по стандарти НАТО с HK MR308

Карабините от серията MR308 на немския производител Heckler & Koch са цивилните версии на добре познатите HK 417 и HK G28. Изработени със същите качество и високи стандарти. Моделите работят с доказаната недиректна газова система на HK G36. Бойните игли са преминали тестове според стандарт NATO AC225/D14. Прецизни плаващи цеви от студено кована и хромирана стомана. Цевите са снабдени с пламегасител и резба 15x1.

HK MR308 A3 с дължина на цевта 420 мм. в калибър .308 Win. е снабдена с регулируеми Flpi-Up механични мерни прибори. Полуложа Slim Line с интерфейси HKey и Picatinny релси за поставяне на аксесоари. За поставяне на допълнителни мерни прибори на цевната кутия има Picatinny релса. Уголемен палец на зареждащия лост за по- лесна и удобна работа. Телескопичен Slim Line приклад и ергономична пистолетна ръкохватка. Пълнителят е двуредов и 10 заряден.

HK MR308 A3 RAL800 с дължина на цевта 508 мм. в калибър .308 Win. е снабдена с регулируеми Flpi-Up механични мерни прибори. Полуложа Slim Line с интерфейси HKey и Picatinny релси за поставяне на аксесоари. За поставяне на допълнителни мерни прибори на цевната кутия има Picatinny релса. Уголемен палец на зареждащия лост за по- лесна и удобна работа. Телескопичен Slim Line приклад и ергономична пистолетна ръкохватка. Пълнителят е двуредов и 10 заряден.

HK MR308 A3-28 RAL800 с дължина на цевта 508 мм. в калибър .308 Win. е снабдена с регулируеми Flpi-Up механични мерни прибори. Полуложа с Picatinny релси за поставяне на аксесоари. За поставяне на допълнителни мерни прибори на цевната кутия има Picatinny релса. Уголемен палец на зареждащия лост за по- лесна и удобна работа. Телескопичен Slim Line приклад с регулируеми задтилък и подбузник. Ергономична пистолетна ръкохватка. Пълнителят е двуредов и 10 заряден.

Повече информация за моделите можете да намерите на GunsBG и също така можете да ги видите на живо в магазините на  ВИП Оръжейни Комплекси

Абонамент за бюлетин