Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Удобство и стабилност с R1-E от Benelli

Удобство и стабилност с R1-E от Benelli

vater Публикувана от vater | 21.09.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Удобство и стабилност с R1-E от Benelli

R1-E работи с добре познатата и безотказна Argo E газова система на Benelli.

Цевите са студено ковани, криогенно обработени и свободно плаващи. За модела от Benelli не са предоставили механични мерни прибори, но са оставили възможност за поставяне на такива. Разбира се, на алуминиевата цевна кутия, може да се поставят релси и монтажи за бързомерец или оптика.

Ергономичните приклад и полуложа за изработени от полимер с AirTouch текстури и обработка за сигурен хват и стабилно прикладване при неблагоприятни условия. Приклада е снабден с ComforTech системата на Benelli за намаляване на откатната енергия и повдигането на цевта при изстрел за по-бързо и лесно връщане към целта за последващ изстрел. Също така са налични Comfortech набузник и задтилък.

В магазините на VIP Оръжейни Комплекси, можете да откриете карабината в калибри .30-06 , .300 Win. Mag. със стъпка на нарезите 1:11" и .338 Win. Mag. със стъпка на нарезите 1:10"

.338 Win. Mag. -  https://guns.bg/benelli-r1-e-comfortech-338-win-mag

.300 Win. Mag. -  https://guns.bg/benelli-r1-e-comfortech-300-win-mag

.30-06 -  https://guns.bg/benelli-r1-e-comfortech-30-06

Абонамент за бюлетин