Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Ужас на "Тракия": Кола се заби в стадо диви свине (снимки)

Ужас на "Тракия": Кола се заби в стадо диви свине (снимки)

vater Публикувана от vater | 04.10.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Ужас на "Тракия": Кола се заби в стадо диви свине (снимки)

Истински ужас са изживели пътниците в "Шкода" с бургаска регистрация снощи, докато пътували по магистрала "Тракия". Малко преди Карнобат, колата се ударила в стадо диви прасета, пише "Флагман".

За щастие, шофьорът не карал с много високо скорост и успял да овладее возилото. С него пътували още две млади момичета, които не били ранени, но били сериозно стресирани от случилото се. Щетите по автомобила обаче са големи.

Кадрите бяха публикувани в социалната мрежа Фейсбук и предизвикаха множество коментари. Хората недоумяват с какви препятствия се сблъскват шофьорите на ключов пътен участък в европейска държава.

Blitz.bg