Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Винаги най-доброто от Benelli с новият Endurance BE.S.T.

Винаги най-доброто от Benelli с новият Endurance BE.S.T.

vater Публикувана от vater | 10.12.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Винаги най-доброто от Benelli с новият Endurance BE.S.T.

Benelli ARGO-E се е доказала като една от най-надеждните ловни карабини.

От Benelli обаче винаги се стремят да ни предоставят все повече и повече подобрения. За това моделът Endurance BE.S.T. е снабден с ексклузивното противокорозионно покритие на Benelli там където е нужно.

BE.S.T. покритието гарантира максимална устойчивост на корозия и износване. Покритието е хибридна технология и има характеристики, подобни на тези на диаманта, що се отнася до твърдост и устойчивост. Газовото бутало е снабдено с покритието за повече надеждност и дълготрайност. За безупречно презареждане и работа е покрит и болта защото покритието намалява триенето. За по-добра защита от елементите с BE.S.T. са покрити също цевта и цевната кутия.

Освен това от Benelli дават 25 години гаранция за всички части с BE.S.T. покритието.

Endurance BE.S.T. работи с добре познатата и безотказна Argo E газова система на Benelli. Цевите са студено ковани, криогенно обработени и свободно плаващи. Карабината е снабдена с механични мерни прибори. Фиброоптичен мерник със зелени влакна изработен от полимер и мушка с червено фиброоптично влакно. Разбира се, на алуминиевата цевна кутия, може да се поставят релси и монтажи за бързомерец или оптика.

Ергономичните приклад и полуложа за изработени от полимер с AirTouch текстури и обработка за сигурен хват и стабилно прикладване при неблагоприятни условия. Приклада е снабден с ComforTech системата на Benelli за намаляване на откатната енергия и повдигането на цевта при изстрел за по-бързо и лесно връщане към целта за последващ изстрел. Също така са налични Comfortech набузник и задтилък.

В магазините на VIP Оръжейни комплекси можете да откриете Endurance BE.S.T. в калибри .30-06 , .308 Win. , .300 Win. Mag. , 9,3x62. До 19.12.2020 г. на -15% промоция!

Подробности и цени: https://guns.bg/karabini

Абонамент за бюлетин