Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Високи технологии и достъпни цени от Aselkon специално предложение във ВИП Оръжейни Комплекси

Високи технологии и достъпни цени от Aselkon специално предложение във ВИП Оръжейни Комплекси

vater Публикувана от vater | 12.04.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Високи технологии и достъпни цени от Aselkon специално предложение във ВИП Оръжейни Комплекси

Добре изработено оръжие с технологии в крак с бранша звучи като нещо невъзможно в последно време, но с полуавтоматите на Aselkon това е възможно. Сега на -15% промоция във ВИП Оръжейни Комплекси

Хромирани Inter Bored цеви тествани при налягане 1500 BAR позволяват добра групираност както с леки така и с тежки патрони. Сменяеми шокове InterPro намаляващи триенето за по-добри балистични резултати. Инерционният затвор предоставя консистентно презареждане дори с най-леките патрони и сигурно заключване. Освен това инерционната система позволява по-лесно и рядко почистване.

Вентилирана мерна линия с фибро-оптична мушка TruGlo. Цевните кутии са изработени от анодизиран алуминий с противокорозионно покритие Cerakote. Уголемен лост и скосен отвор за зареждане, за по- удобна работа с ръкавици. Полиуретанови задтилъци за по-добро обиране на откатната енергия и по- удобно прикладване. Моделите Inter и RedStone разполагат с избор на приклади и полуложи изработени от орех, както и полимерни. Също и модели с различни камуфлажни разпетновки.

Inter Extra Black е с полимерни приклад и полуложа. В калибър 12/76 с дължина на цевта 710 милиметра. Вместимост на пълнителя 4+1 и в комплект с шокове InterPro (C-IC-M-IM-F)

Red Stone Extra Black е с полимерни приклад и полуложа. В калибър 12/76 с дължина на цевта 710 милиметра. Вместимост на пълнителя 4+1 и в комплект с шокове InterPro (C-IC-M-IM-F)

Тези и други модели можете да намерите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси, както и на Guns.bg

Можете да закупите оръжие на промоционални цени онлайн, дори и преди да имате разрешитело! При закупуване ще ви бъде издадена авансова фактура, с която можете да вземете оръжието от магазина след като ви бъде издадено разрешително.

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин