Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Високо качество с ниско тегло - Blaser R8 Ultimate Carbon

Високо качество с ниско тегло - Blaser R8 Ultimate Carbon

vater Публикувана от vater | 28.11.2022
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Високо качество с ниско тегло - Blaser R8 Ultimate Carbon

С цел винаги да подобрява своите продукти от Blaser представят карбонови приклади Ultimate вече и за модела R8. На първо място карбоновите приклади са много по- леки от полимерните или дървените.

Материала намалява вибрациите много по- ефективно и е значително по- устойчив на усукване. Освен това карбоновите приклади се износват пъти по- бавно от колкото полимерните или дървените. За още по- дълъг живот карбоновите приклади имат и допълнително UV защитно покритие. Стандартно прикладите идват с гумирани вложки на ръкохватката и полуложата, но могат да бъдат и такива от естествена кожа.

На тях може да бъде поставен регулируем подбузник за индивидуална настройка според височината на монтажа за оптиката. Регулируем по дължина, височина и ъгъл задтилък, който се настройва бързо и лесно. Вместо регулируемият задтилък може да бъде поставена RAS система за намаляване на откатната енергия. Лек задтилък с 4 вложки разпределящи равномерно откатната енергия, така че тя да не отива директно в рамото. За максимален комфорт RAS системата също може да се настройва според вашите нужди, за целта получавате три комплекта вложки означени с номера: 1 за мек, 2 за среден и 3 за твърд.

Разбира се прикладите могат да бъдат използвани и с цеви с вграден супресор. С какво обаче този тип супресори са по- различни, ами супресора е вграден по цялата дължина на цевта, което означава че не удължаваме цевта, което я прави по- компактна и удобна по време на лов. Не нарушаваме баланса на теглото на карабината с допълнителни 300 до 400 грама пред цевта.

Също така не са нужни по- високи монтажи за оптиката, което може да е нужно при някои стандартни супресори. Освен това вградените супресори изстиват с пъти по- бързо от стандартните, като намаляват нивото на звука и отката също толкова добре.

Всички възможни конфигурации и добавки за прикладите Ultimate Carbon са налични в конфигуратора на Blaser от където можете да направите своята карабина такава каквато я искате. Поръчка от ВИП Оръжейни Комплекси можете да направите след като свалите PDF файла от конфигуратора на Blaser и се свържете с нас в нашите магазини или чрез GunsBG.

Абонамент за бюлетин