Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Вълк нападна овца и стопанина и край Ситово

Вълк нападна овца и стопанина и край Ситово

vater Публикувана от vater | 23.01.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Вълк нападна овца и стопанина и край Ситово

Инцидентът е станал преди три дни край село Ситово.

Вълк е нападнал овца и стопанина й преди няколко дни на оживено място край село Ситово. За нападението сигнализира мъжа в социалните мрежи, за да предупреди хората да внимават.

11.03.2023: Пролетна купа на Клуб "Българско гонче" 2023 - Изпитания за работа по глиган за всички породи ловни кучета

„Вълкът ни нападна на 10 метра от чешмата на Крива река, към кариерата. Кучетата я спасиха и сега се бори за живота си. Апелирам за повишено внимание на туристите и хората, разхождащи се в района”, написа Петко Димитров. Неговото стопанство се намира край Ситово, където и живее.

Предупреждението към хората е заради популярността на мястото. Нападението е станало по път, който е по туристически маршрут, като всеки уикенд могат да се видят десетки посетители по него.

Четете още: ЛОВНИ НОВИНИ

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

Абонамент за бюлетин