Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » ZEPHYR II – НОВОТО БИЖУ НА STEYR ARMS

ZEPHYR II – НОВОТО БИЖУ НА STEYR ARMS

vater Публикувана от vater | 18.04.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

ZEPHIR II – НОВОТО БИЖУ НА STEYR ARMS

Steyr Mannlicher Zephyr II е прераждането на оригиналната пушка Zephyr, която се произведежда от 1955 г. до 1971 г. Тази нова пушка носи дизайна и оригиналното качество на Zephyr, но също така поставя нови стандарти в сегмента болтово оръжие с периферно запалване.

Zephyr II е носител на няколко награди, включително тази на NRA American Hunter’s Golden Bullseye за "Пушка на Годината" за 2019 г. Други награди оръжието получи от GRAY'S BEST и SPORTING CLASSICS.

Оръжието се произвежда в калибри .22LR, .22WMR и .17HMR, като цевта може да бъде в стандартен вид или с резба за саундмодератор. За европейския пазар е възможна и опцията за механични мерни прибори.

Характеристики на ZEPHIR II:

- Калибър:17 HMR, 22 Long Rifle, 22 WMR

- Обща дължина: 995 mm.

- Дължина на цевта: 500 mm.

- Тегло: 2,65 kг

- Пълнител: Сваляем, 5-заряден

- Спусък: Двустепенен, прецизен

- Приклад: Европейски орех с накатка тип „Рибена люспа“

- Цена за България: 1695 лв. с резба ½ 20“UNF и капачка.

Вносител: www.armadapontica.com

Абонамент за бюлетин