Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » За гладкоцевните пушки Armsan

За гладкоцевните пушки Armsan

vater Публикувана от vater | 24.07.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

За гладкоцевните пушки Armsan

Армсан е основана през 2006 година и през последното десетилетие вярвамесе намира сред трите топ турски производители на гладкоцевно оръжие. Изработвайки многообразие от полуавтоматични гладкоцевни пушки, спортни и ловни оръжия тип помпа - Армсан вършат доста добра работа. В продуктовата си гама предлагат доста модели, в калибри 12, 20, 28 и .410  с дървен, пластмасов или камуфлажен приклад. В интерес на истината, компанията има достъп на местно ниво до най-добрите орехови дървета на планетата.

Какво ги отличава?

Всички гладкоцевни пушки Armsan са магнум в комплект с 3 шока и ремък, с избор от дървен, синтетичен или камуфлажен цвят приклад и всичкото това за сума от порядъка между 600и 1600 лв. звучи доста добре за начало. Със сигурност може да се каже, че е добро гладкоцевно оръжие, разумно решение за младите ловци, което няма прекалено да наруши бюджета. Идеални са за лов на дива свиня, пернат дивеч, за водоплаващи и всякакъв друг лов.

Още отваряйки кутията ще останете приятно изненадани – изпипан приклад, матово черна хромирана цев, три шока, които са като стандарт – пълен, полушок и цилиндър – повече от достатъчни, за да покрият всички опции за стрелба и с възможност да се закупят допълнително другите два шока – 0,75 и 0,25. Хубава, среднооразмерена мерна линия, която се простира до ярката червена мушка –LPA (произведена в Италия). Пушките се предлагат с 3-годишна гаранция. Приклада се разглобява изключително лесно, а вътрешните части са изненадващо добре направени. Спусковият механизъм се държи с щифтове, болтът и плъзгачът лесно се отстраняват, което осигурява удобство, когато трябва да почистите основно.

Армсан са лесни за боравене и предлагат модели подходящи за хора от всякаква възраст и с всякакво телосложение.

Колкото по-добре ги поддържате с лек маслен филм върху работещите части, толкова по-дълго пушката ще ви служиотлично.

A612S,както и Phenoma, и Paragon, и останалата част от гамата гладкоцевни пушки на Armsan,са едниот онези пушки, които просто не можете да намерите за какво да критикувате. Изработкатаи качествотоса страхотни, боравят свсичко, което трябва и не на последно място -ефективността на газовата система работи итоработи добре. Не са използвани евтини компоненти и повече или по-малко пасва на всеки, който явземе в ръце. При всички случай дори краткотрайния опит с тези пушки, би казал повече от всички първосигнални впечатления. Заразлика от повечето от конкурентните модели например на A612, последната не разчита на разни търговски трикове,които увеличават цената, а вместо това се оповава на добра, качественаконструкция и функционалност, които гарантират, че тази полуавтоматична пушка ще прави точно това, за което е предназначена.

И докато други компании взимат два пъти над стойността на A612S за подобна на нея пушка, една голяма част от вашите трудно спечелени пари отива към маркетинговите усилия положени за реклама, Armsan оставят своите  полуавтоматични пушки да говорят сами за себе си.

Да си го кажем искренно – преди години на турските гладки пушки като цяло бе гледано с недоверие и насмешка. Днес, поставяйки същия въпрос на мнозина които вече са изпробвали Armsan, те отговарят с думите –„Който се смее последен се смее най-добре.“

Повече вижте в zarimex.eu

Абонамент за бюлетин