Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » За изключителна прецизност при лов Jaeger 10 Varmint от Haenel

За изключителна прецизност при лов Jaeger 10 Varmint от Haenel

vater Публикувана от vater | 17.06.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

За изключителна прецизност при лов Jaeger 10 Varmint от Haenel

Карабина на немската фирма Haenel Jaeger, модел 10 Varmint в калибър .308 Win. и дължина на цевта 560мм.

Карабината е снабдена с полуложа и приклад, изработени от полимер, като са добавени и типичните накадки на полуложата и ръкохватката, които предоставят нужният комфорт, както и завършен вид на карабината.

Карабината е снабдена и с масивна Varmint цев, възможност за поставяне на допълнителен дулен спирач компенсатор, готовност за монтаж на бипод ( двунога ), интуитивно разположен предпазител, прецизен спусък, интегрирана Weaver база и гумен задтилък. Перфектно сработен полиран затвор, с който можете да правите бързи повторения.

Качествена и надеждна карабина, подходяща за лов на среден и едър европейски дивеч във средно гъсти и открити местности.

Повече за карабината тук: https://bit.ly/Jaeger10Varmint

Абонамент за бюлетин