Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » За спорт или лов SIG 556XI

За спорт или лов SIG 556XI

vater Публикувана от vater | 29.07.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

За спорт или лов SIG 556XI

SIG 556XI SWAT Quad може да се характеризира с една дума - Модулност.

Съчетавайки най доброто от двете най- масови платформи AR и AK със легендарната надеждност на швейцарската Sig 550 серия, SIG556xi® се превръща в най- адаптивната тактическа карабина създавана някога.

Регулатор на газовото буталo в 3 позиции. Напълно адаптивна за лява и дясна ръка, дублирани от двете страни лост на предпазителя и бутон за освобождаване на пълнителя. Възможност за монтиране на лоста за зареждане съответно за лява и дясна ръка, както и халката за монтаж на ремък. Сгъваем надясно приклад (swiss-stile) с набузник.

Полуложа от алуминиев монолитен блок с оформена отгоре пълноразмерна база М1913 Picatinny с монтирани механични, сгъваеми мерни прибори.

Kарабината е в калибър 223 Rem. с дължина на цевта 406мм. и 30 заряден метален пълнител.

Повече подробности прочетете тук: https://guns.bg/sig-sauer-556xi-swat-quad-223-rem

Абонамент за бюлетин