Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Замесен ли е председателят на ЛРС Велинград в източване на ковид средства?

Замесен ли е председателят на ЛРС Велинград в източване на ковид средства?

vater Публикувана от vater | 23.11.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Замесен ли е председателят на ЛРС Велинград в източване на ковид средства?

Без да е медик по образование, председателят на ловците Венко Бозев взимал пари като за лекар на първа линия.

Венко Бозев – председател на Ловно-рибарското сдружение във Велинград и зам. председател на Общинския съвет от БСП във Велинград, който не е медицинско лице и няма необходимото образование, е назначен неправомерно в Общинската болница.

Новите модели на CHAMELEON HUNTING - най-здравото тръноустойчиво, топло и безшумно облекло за успешен лов през есента и зимата

Освен това той е вземал по 1000 лева над заплатата си от средствата, предвидени за медиците на първа линия, твърдят хора от персонала. Според източници от болницата Бозев е назначен в лечебното заведение още по времето на бившия управител на болницата д-р Жеко Чешмеджиев. Така отстраненият шеф си гарантирал влияние в Общинския съвет при вземане на важни решения за МБАЛ -Велинград.

Черна седмица на супресори Hausken! -15% намаления във ВИП Оръжейни Комплекси

Без пряко да участва в работата на COVID-19 отделението в лечебното заведение, Бозев е получавал пари, с което е ощетил медиците от болницата, твърдят източниците на "Марица". Той е в предпенсионна възраст и никога не е давал дежурства, нито е участвал пряко в дейността на ковид звеното.

Промоционална кампания на RWS и Hausken в ZARIMEX

Тази практика продължава и досега - при настоящия управител на болницата д-р Иван Динев. Той бе назначен на поста, след като скандалният предишен управител на болницата д-р Жеко Чешмеджиев бе разследван за източване на средства от НЗОК чрез фалшиви документи. Хора от екипа казват, че въпреки отстраняването си Чешмеджиев продължава да дърпа конците, а д-р Динев привидно управлява лечебното заведение, без изобщо да стъпва в него. Динев живее в София и работи в друга болница, твърдят негови колеги.

Източник: www.marica.bg

Черна седмица! До -50% намаления във ВИП Оръжейни Комплекси

Абонамент за бюлетин