Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » iRay Saim NV SCD35 Дневен Нощен Прибор за Трофеен Лов

iRay Saim NV SCD35 Дневен Нощен Прибор за Трофеен Лов

vater Публикувана от vater | 11.08.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

iRay Saim NV SCD35  Дневен Нощен Прибор за Трофеен Лов

Серията iRay Saim NV SCD е мощен и професионален цифров дневен и нощен оптичен прибор с изключителна чиста картина и способност за нощно виждане, включващ отличен пълен 1080P сензор с производителност при ултра ниска светлина, компактен размер и под 430g леко тегло, 16G вградена памет, Wi-Fi, Видеозапис, правене на снимки и т.н., той е идеален за дневен и нощен лов и наблюдение.

Ясно нощно изображение

Тайната на подобрения пълен 1080P сензор с отлична производителност при ултра ниска светлина е размерът на пиксела на сензора от 4×4 μm и пълното използване на неговата разделителна способност. Той осигурява подобрена чувствителност към нощните среди и плячки по отношение на сравнението с други нормални CMOS сензори на пазара, много по-слаби светлини могат да бъдат усетени и уловени. В комбинация с NV обектив с високо качество на изработка, той предлага професионално и експертно нощно изживяване на открито. Има три режима на изображение, разработени от SCD35-Ден/Здрач/Нощ за нуждите в определено време на деня, възползвайки се от производителността на сензора и изящната комбинация от хардуер и софтуер, потребителите, които могат да виждат цвета на околността в здрач.

Поддръжка на PIP функция

Картина в картината подобрява точността на снимане, като предоставя 2 пъти увеличено изображение на областта на мрежата в горната част на екрана на дисплея. Помага за увеличаване на целта, като същевременно запазва останалата част от зрителното поле видимо, с помощта на тази функция потребителят може да фокусира отблизо изображението в зоната на прицелване и да има визуален контрол върху цялото зрително поле едновременно.

Поддържа 940nm и 850nm IR SCD35 предлага опционален 850nm или 940nm IR осветител, за да позволи по-голяма осветеност, докато остава незабелязан за целта. С 850nm IR е очевидно, че можете да достигнете по-дълъг обхват на разпознаване през нощта; с 940nm няма инфрачервено излагане, което може да безпокои животните. Три функции ще бъдат прикрепени към IR осветителите: Регулируема посока : Насочете светлините в центъра на екрана Висока мощност - 3-степенна настройка : Макс. Мощност 1.5w, подходяща за компенсираща осветеност.

Регулируемо съотношение на концентрация: Удовлетворява изискванията за осветяване на различни разстояния Достатъчно време за работа Основният живот на работа от 3,5 часа осигурява интегрирани батерии CR123, които могат да отговорят на нуждите на ловците, които обикновено избират пътуването на къси разстояния, освен това SCD35 е оборудван с външен капак на батерията, така че времето за работа може да се увеличи до 7 часа с 2 сменяеми 16650 батерии. Може да задоволи повечето изисквания на тези, които се нуждаят и обичат да ловуват за дълго пътуване, ако могат да заредят достатъчно сменяеми батерии в чантите си.

Компактен размер и леко тегло SCD35 е проектиран да облекчи товара на ловците и им позволява да изследват на по-големи разстояния. Лекият по-малко от 430g(без IR осветите)и малкият, както и компактен размер правят SCD35 перфектният преносим партньор за лов. Водоустойчив рейтинг IP66 Подобрена защита на лещата: Издръжлива твърда пластмасова капачка на лещата с по-висока твърдост и устойчивост на удар;

Подобрена хидроизолация: Външен екран се използва в дъждовни дни за сценарии на открито, за да се предотврати навлизането на вода в интерфейса. Поддръжка на WIFI и InfiRay Outdoor APP Вътрешният WIFI модул осигурява безупречната връзка на SCD35 и InfiRayOutdoor APP, паметта от 16G и поддържаната функция за видеозапис и правене на снимки позволяват на потребителите да споделят своя лов и моменти във времето.

Променливо увеличение от 3X-12X Базовото увеличение на SCD35 се увеличава четири пъти от 3X на 12X. Увеличението се променя постепенно в стъпка 3X от 3X-6X-9X-12X. Сензорът с висока разделителна способност гарантира възможност за точно прицелване и далечни изстрели в целия диапазон на увеличение – нивото на детайлност се поддържа дори при максимално увеличение.

Характеристики

Модел SCD35 Спецификации на детектора Тип HD CMOS Резолюция 1920 x 1080 Сензорен пиксел 4μm Оптични спецификации Фокусно разстояние на обектива, мм 35 мм F-номер 1.4 Оптично увеличение, X 3X~12X Зрително поле,° 8,4°×6,3° Цифрово увеличение 1X/2X/3X/4X Разстояние на изходната зеница, mm 35 мм Диоптър, Д -7 D~+3D Дисплей Тип FLCOS Резолюция 1280 x 960 Измерение 0,39" Батерия вид батерия CR123(3.7V)* 2 / 16650 * 2 Външно напрежение, V 5V (Type C USB) Живот на батерията, ч 3,5 часа (CR123) / 7 часа (16650) Физически спецификации Обхват на откриване, m 200м Степен на защита, IP код IP66 Капацитет на паметта, GB 16 ГИГАБАЙТА Работна температура, ℃ -20℃~+50℃ Макс. Сила на отката при нарезно оръжие 1000g/s² Резолюция на заснемане/видео 1280 x 960 Тегло, g 430гр Размер, мм 195×61×61 IR осветител Дължина на вълната, nm 940nm/850nm вид батерия 18650 Максимална сила 1,5w

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин