Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Италианско качесто на достъпни цени с надцевките Silma M70

Италианско качесто на достъпни цени с надцевките Silma M70

vater Публикувана от vater | 22.05.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Италианско качесто на достъпни цени с надцевките Silma M70

Въпреки че фирмата не е добре позната и не е гигант в производството на оръжия, както други италиански компани, Silma е производител с история и традиции от над 50 години. Целта на производителя е да предостави по- стандартни оръжия на достъпни цени без да оставя качеството на заден план. За това в надцевките M70 няма да откриете високотехнологични системи за обиране на отката или високотехнологични обработки на цевите или покрития. Качеството на моделите M70 обаче е гарантирано от това, че оръжията на Silma са тествани и одобрени от италианският Национален Тестови Иснтитут (BNP) където се тестват оръжията на всички италиански производители, по стандарти на CIP. 

Студено ковани цеви с дължини 550см. , 650см. , 670см. , 660см. , 680см. и 700см. В зависимост от модела с месингова или фибро оптична мушка. Също така в калибри 12/70, 12/76 и 20/76. Снабдени със сменяеми шокове и вентилирана мерна линия. Полуложите и прикладите са изработени от орехово дърво с накадки, които предоставят на стрелеца нужното удобство и сигурност, задтилъка е полимерен или гумен. Според модела надцевките може да са снабдени с ежектор или екстрактор, както и с един или два спусъка.

Практични, достъпни и надеждни надцевки, подходящи за лов на пернат и едър дивеч в почти всякакви местности. Всички модели Silma M70 можете да откриете в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси или на GunsBG.

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин