Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » За нас » За реклама

За реклама

admin Публикувана от admin | 18.08.2011
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Създаден през 2007 година, BGLov.com и до днес продължава да бъде един от най-големите ловни портали в българското уеб пространство. Сайтът предоставя актуална информация, свързана с лов, ловни оръжия и аксесоари и не на последно място – ловджийски кучета.

Насочвайки се предимно към мъжката аудитория,за новия ловен сезон, BgLov.com зарадва своите потребители с обновен дизайн, структура и разширена функционалност. Заедно с форума, в който българските ловци могат непрестанно да търсят и споделят информация, сайтът се радва на лоялна мъжка ауидитория от над 120 000 посетителя средно месечно.

Освен богатата и разнообразна информация BgLov.com предлага и възможности за реклама в своите страници.
С подкрепата на основния партньор на сайта - ABC Design & Communication, всеки интересуващ се от рекламните възможности, може да изпрати запитване.

За контакт: bglov@bglov.com